De Stomavereniging zoekt nieuwe bestuursleden

Draag jij de Stomavereniging een warm hart toe? Stap in het landelijk bestuur! Het bestuur van de Stomavereniging is een actief bestuur. Het stuurt op afstand, op een slagvaardige en strategische manier. Het is ook een collegiaal bestuur: de bestuursleden vullen elkaar aan, ze werken samen als team en willen allemaal hetzelfde. Namelijk: de Stomavereniging en stomadragers sterker maken!

Gezocht: vier bestuursleden

De Stomavereniging zoekt maar liefst vier nieuwe bestuursleden. Concreet zoeken we:

  1. een jong bestuurslid (tot 40 jaar)
  2. een bestuurslid die arts of verpleegkundige is
  3. een bestuurslid met commerciële kwaliteiten
  4. een bestuurslid die gespecialiseerd is in nieuwe dienstverlening en nieuwe positionering van de regio’s

Wat vragen we van jou?

We vragen je om je sterk te maken voor de Stomavereniging. Je kent de gezondheidszorg, je hebt een functioneel netwerk en je kunt onafhankelijk en kritisch opereren. Je weet wat het betekent om op afstand te besturen. Je bent betrokken maar niet bemoeizuchtig. Je stuurt op hoofdlijnen en laat de uitvoering over aan het landelijk bureau en de commissies. Als bestuurslid, een functie op vrijwillige basis, teken je voor drie jaar.

Waarom vier nieuwe leden?

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf leden. Het bestuur wil in 2018 uitbreiden met twee nieuwebestuursleden leden. Daarnaast zit de termijn er voor twee bestuursleden op. Vandaar dat we in één keer vier leden zoeken.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over het bestuurslidmaatschap? Stuur een mail met jouw vragen en/of motivatie en achtergrond naar: Anne Braakman

Meer info?

Eerst meer weten over de samenstelling van het bestuur? Klik hier. Of kijk naar meer informatie over de visie en uitgangspunten voor de samenstelling van het Verenigingsbestuur