Doe mee aan de DELTA Ride for the Roses

Wielrenners Ride for the RosesDe DELTA Ride for the Roses rijdt in 2018 weer door Zeeuws-Vlaanderen. Het driedaagse wielerevenement start op vrijdag 8 juni met de Ladies Night Ride vanaf de markt in Goes. Zaterdag 9 juni vertrekt en finisht de reguliere Delta Ride for the Roses bij de Zeelandhallen. Vanwege het grote succes is er ook een Zeeuws-Vlaamse rit. Deze wordt op zondag 10 juni gereden. De opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding en Zeeuwse doelen.

Routes

De DELTA Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen. Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een roos.  Per routes zijn er vier toertochten die je kunt fietsen van 25, 50, 80 en 120 kilometer. Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen! Je kunt individueel deelnemen aan een van de vier routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Schrijf je in de DELTA Ride for the Roses!

Schrijf je in voor deze toertocht. De internetinschrijving is geopend tot en met 7 juni 2018. Kijk hier voor handige info over sporten met een stoma