Maak jij je sterk voor de Stomavereniging? Stap in het landelijk bestuur!

Draag jij de Stomavereniging een warm hart toe? Stap in het landelijk bestuur! Het bestuur van de Stomavereniging is een actief bestuur. Het stuurt op afstand, op een slagvaardige en strategische manier. Het is ook een collegiaal bestuur: de bestuursleden vullen elkaar aan, ze werken samen als team en willen allemaal hetzelfde. Namelijk: de Stomavereniging en stomadragers sterker maken!

Gezocht: vier bestuursleden

De Stomavereniging zoekt maar liefst vier nieuwe bestuursleden. Concreet zoeken we:

  1. een jong bestuurslid (tot 40 jaar)
  2. een bestuurslid die arts of verpleegkundige is
  3. een bestuurslid met commerciële kwaliteiten
  4. een bestuurslid die gespecialiseerd is in nieuwe dienstverlening en nieuwe positionering van de regio’s

Hier vind je meer informatie over het verenigingsbestuur en het profiel van bestuursleden.

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf leden. Het bestuur wil uitbreiden met twee nieuwe leden. Daarnaast zit de termijn er voor twee bestuursleden op. Vandaar dat we in één keer vier leden zoeken.

Wat vragen we van jou?

We vragen je om je sterk te maken voor de Stomavereniging. Je kent de gezondheidszorg, je hebt een functioneel netwerk en je kunt onafhankelijk en kritisch opereren. Je weet wat het betekent om op afstand te besturen. Je bent betrokken maar niet bemoeizuchtig. Je stuurt op hoofdlijnen en laat de uitvoering over aan het landelijk bureau en de commissies. Als bestuurslid, een functie op vrijwillige basis, teken je voor drie jaar.

De Stomavereniging

De Stomavereniging is een patiëntenvereniging met 7000 leden waarvan 125 leden actief zijn als vrijwilliger. Daarnaast heeft de Stomavereniging een Landelijk bureau in Houten met 7 betaalde medewerkers, die allen parttime werken. De Stomavereniging maakt zich sterk voor een optimale kwaliteit van leven voor mensen met een stoma of pouch. De Stomavereniging is een gekende autoriteit voor partijen in de stomazorg als het gaat om het vertolken van de stem van mensen met een stoma of pouch. In onze focus staat de patiënt en zijn/haar ervaringen en behoeften voorop.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over het bestuurslidmaatschap? Stuur uiterlijk 19 maart 2018 een mail met jouw vragen en/of motivatie en achtergrond naar: Anne Braakman

Gesprekken vinden plaats op 29 maart en 9 april 2018 tussen 13.00 en 21.00 uur op het Landelijk bureau in Houten.

Meer info?

Eerst meer weten over de samenstelling van het bestuur? Klik hier