Vooruitgang december verschenen

Vanaf vandaag is de Vooruitgang van december verschenen. Dit nummer staat weer boordevol interessante artikelen zoals:

U kunt de Vooruitgang ook digitaal lezen op onze website

Wilt u ook het blad ontvangen?

Als u lid wordt van de Stomavereniging, ontvangt u ieder kwartaal de Vooruitgang thuis op de deurmat. Wilt u de Vooruitgang ook thuis ontvangen? Word dan lid van de Stomavereniging.

Welke onderwerpen mist u in Vooruitgang?

De redactie vindt het belangrijk dat Vooruitgang onderwerpen behandelt die de lezers aanspreken, lezers met verschillende stoma’s/pouch en van alle leeftijden. Niet alle artikelen zullen altijd voor iedereen interessant zijn, maar het kan zijn dat u bepaalde onderwerpen echt mist in Vooruitgang. Is dit zo? Of zou u uw verhaal een keer willen vertellen in Vooruitgang? Stuur een mail naar de redactie en wie weet komt uw verhaal of uw suggestie in Vooruitgang.