De nieuwe Vooruitgang is er weer

De Vooruitgang van maart 2019 is weer verschenen. Dit nummer staat weer boordevol interessante artikelen zoals:

Je kunt de Vooruitgang ook digitaal lezen op onze website

Wil je ook het blad ontvangen?

Leden van de Stomavereniging ontvangen ieder kwartaal de Vooruitgang thuis op de deurmat. Wil je de Vooruitgang ook thuis ontvangen? Word dan lid van de Stomavereniging.

Welke onderwerpen mis je in Vooruitgang?

De redactie vindt het belangrijk dat Vooruitgang onderwerpen behandelt die de lezers aanspreken, lezers met verschillende stoma’s/pouch en van alle leeftijden. Niet alle artikelen zullen altijd voor iedereen interessant zijn, maar het kan zijn dat u bepaalde onderwerpen echt mist in Vooruitgang. Is dit zo? Of wil je jouw verhaal vertellen in Vooruitgang? Stuur een mail naar de redactie en wie weet komt jouw verhaal of uw suggestie in Vooruitgang.