De Ledenraad is het hoogste orgaan van de Stomavereniging. Zij ziet erop toe dat het bestuur opereert volgens de prioriteiten en de doelen die de leden aandragen. De Ledenraad vertegenwoordigt alle leden van de Stomavereniging en denkt vanuit hun perspectief mee over het beleid. Onlangs is een nieuwe Ledenraad gestart. We stellen ze graag aan je voor!

Marjan Kamphuis

Graag wil ik nog een termijn opkomen voor lotgenoten via de Ledenraad. Ik heb een pouch en vind het belangrijk dat zorgverzekeraars en zorgleveranciers weten waar wij tegenaan lopen en wat kwaliteit van leven voor ons betekent.

Paul Stortelder

Ik heb de afgelopen 4 jaar met veel plezier mijn kennis en ervaring kunnen inbrengen in de Ledenraad en wil me graag blijven inzetten. Ik vind het belangrijk om samen te werken met andere patiëntenorganisaties en tegenwicht te bieden aan zorgverzekeraars.

Jannie Verheij

Als gepensioneerd arts wil ik graag een bijdrage leveren aan de Stomavereniging. Ik vind het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de belangen van mensen met een stoma en de belangen van de gezondheidszorg.

Kees de With

Via de Ledenraad wil ik eraan bijdragen dat mensen met​ een stoma zich zo min mogelijk patiënt voelen.​ ​Ook in de komende periode wil ik graag betrokken​ zijn bij het beleid van de Stomavereniging.

Thijs Fonville

Als vrijwilliger heb ik diverse taken en functies mogen uitvoeren bij de Stomavereniging; met veel plezier was ik Landelijk Voorzitter van de vereniging. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor de Ledenraad.

Arie van Noordenne

Ruim 10 jaar was ik bestuurslid in de regio Zuid-Holland. Ik wil mijn kennis graag aanwenden als deelnemer van de Ledenraad van de Stomavereniging, waarvan ik al vanaf het jaar 2000 lid ben. 

Gerlof Dijkstra

In 2002 heb ik een colostoma gekregen. Ik doe vrijwilligerswerk in onze kerk en ben voorzitter van Schuldhulpmaatje Leeuwarden. Ik wil mij nu graag inzetten voor de Stomavereniging en de stomadragers.

Willemien Klein Geltink-Teunissen

Sinds 2019 heb ik een colostoma. Een intense en heftige periode, waarin het belang van goede informatie en het delen van ervaringen via de Stomavereniging heb gezien. Aan het motto, “samen sterk” wil ik dan ook graag bijdragen.

Leo Heus

Ruim twintig jaar werkte ik als sportjournalist. Sinds 2004 ben ik, na verwijdering van een darmtumor, stomadrager. Een leven met stoma is best te doen, mede dankzij een goeie club als onze Stomavereniging. Ik draag graag mijn steentje bij!

Edwin Groeneveld

Ik ben eerder betrokken geweest bij de Stomavereniging als lid van de Jongerencommissie en vervolgens als lid van de eerste Ledenraad in 2013. Vanaf 2020 ga ik me opnieuw inzetten voor de Stomavereniging als lid van de Ledenraad.

Boy Da Costa Gomez

Ik wil me als lid van de Ledenraad vooral inzetten om het geluid van de leden uit de regio zoveel mogelijk in het beleid van de Stomavereniging te laten doorklinken. Ik zal daarom regelmatig mijn oor te luisteren te leggen in de regio.

Willy Liebregts – Vreeswijk

Ik heb sinds augustus 2017 een ileostoma na een operatie voor endeldarmkanker. Ik ben blij met de stoma, maar vind het soms ook erg lastig. Ik vind het moeilijk om op een aantal vragen een duidelijk antwoord te krijgen.

Tags:
  • Deel dit bericht via