Heb je vragen over het leven met een stoma die je niet goed durft te stellen? Kom dan naar de training ‘Een stoma of pouch, en nu?!’ Je kunt je nu aanmelden voor de training in het voorjaar van 2024.

Voor wie is de training?
De training is voor mensen die tot 2 jaar geleden een stoma hebben gekregen. Leven met een stoma is iets wat je moet leren. Daarom heeft de Stomavereniging een training ontwikkeld samen met er varen stomadragers. Want mensen die al langere tijd een stoma hebben, weten als geen ander hoe het is om met een stoma te leven.

Hoe ziet de training eruit?
De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur. Deze volg je samen met maximaal 8 andere stomadragers. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Zoals: ‘Kan ik nog wel sporten?’ en ‘Waar moet ik aan denken als ik op stap ga?’ of ‘Hoe kun je windjes met geluid voorkomen?’ Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere mensen met een stoma.

Wie verzorgt de training?
De training wordt verzorgd door 2 ervaren stomadragers. Zij werken als vrijwilliger bij de Stomavereniging. Bij de tweede sessie komt een stomaverpleegkundige uitleg geven over de meest voor komende huidproblemen.

Wanneer is de training?
In het voorjaar kun je de stomatraining in het Haga Ziekenhuis volgen. Hieronder vind je de data van de trainingen.

Locatie:
Haga Ziekenhuis in Den Haag

Data:
9-februari van 10 – 12.00 uur
7-maart van 10 – 12.00 uur
12-april van 10 – 12.00 uur

Aanmelden?
Aanmelden kan via info@stomavereniging.nl onder vermelding van Aanmelding Stomatraining.

Wil je liever eerst meer informatie? Mail dan naar info@stomavereniging.nl o.v.v. Stoma training. We nemen dan snel contact met je op.

Tags:
  • Deel dit bericht via