Deel dit evenement

Sauna Dag Arrangement

11 nov

Ging u voorheen graag naar de sauna, maar voelt u zich nu wat ongemakkelijk? De Stomavereniging en Sauna Hotel Bron Apart bieden u de mogelijkheid om in besloten gezelschap (weer) kennis te maken met de sauna cultuur. Deel uw ervaring en beleef het pure saunagevoel samen met andere mensen met een stoma.

Geniet van een volledig verzorgde lunch en beleef de wereld van ontspanning. U kunt exclusief gebruik maken van het gehele complex. In het complex zijn o.a. een klein zwembad, bubbelbad, Finse droge sauna, infrarood sauna en Turkse stoomsauna aanwezig. Dit arrangement wordt begeleid door een vrijwilligster van de Stomavereniging.

Deelnemers
Maximaal 6 tot 8 personen en vol = vol. Deze uitnodiging geldt uitsluitend voor mensen met een stoma.

Kosten
Voor dit arrangement geldt een speciaal gereduceerd tarief van €60,00 per persoon. Dit is inclusief lunch, fruitplateau en plateau met zoete lekkernijen en onbeperkt koffie, thee en frisdrank. Daarnaast kunt u gebruik maken van slippers, badjas, handdoeken en luxe verzorgingsproducten.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Theo Thijssen: t.thijssen@stomavrijwilliger.nl of naar info@bronapart.nl. Let op! Gebruik NIET het formulier hieronder.

Kijk voor meer informatie op de website van Sauna Hotel Bron Apart: http://www.bronapart.nl/

Sauna Dag Arrangement

Aanmelden