Deel deze pagina

Bezoekdienst

Heb of krijg je een stoma of pouch en wil je weten hoe het is om hiermee te leven? Maak dan een afspraak met de bezoekdienst. Iemand met een stoma of pouch neemt vrijblijvend telefonisch contact met je op of komt bij je langs. Lees meer informatie over de bezoekdienst in deze folder.

Wat is de bezoekdienst?

De bezoekdienst bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden en met verschillende soorten stoma’s of een pouch. Zij luisteren naar je situatie en geven je graag steun en advies. In een persoonlijk gesprek wissel je ervaringen uit en kun je al je vragen stellen.

De coördinator van de bezoekdienst kijkt van tevoren welke bezoeker in jouw regio het beste bij je past (leeftijd, man/vrouw, soort stoma). Je kunt hierbij ook aangeven wat je voorkeur heeft. Vervolgens neemt de bezoeker contact met je op.

Ook bezoeker worden?

Heb je een stoma of pouch en wil je ook graag anderen helpen? Word dan bezoeker bij de bezoekdienst. Word vrijwilliger bij de Stomavereniging of stuur een e-mail naar info@stomavereniging.nl o.v.v. ‘bezoekdienst’

menu