Stomadagen

De Stomavereniging organiseert 3 keer per jaar de Stomadagen. Dit zijn grote evenementen voor stomadragers, partners en naasten. Elke keer is er een gevarieerd programma met diverse workshops en een informatiemarkt met stands van medisch leveranciers en fabrikanten.

Stomadagen 2017

In 2017 worden geen Stomadagen georganiseerd. In plaats daarvan is er een ander belangrijk moment om alvast in uw agenda vrij te houden:

50-jarig jubileum Stomavereniging

Op zaterdag 23 september 2017 vieren wij ons 50-jarig jubileum met onze leden in Amersfoort. Op deze dag zal er een speciaal programma georganiseerd worden ter ere van deze heuglijke gebeurtenis. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Aanmelden

Op het moment dat u zich kunt inschrijven, vindt u hier de link naar het inschrijfformulier.