Uw regio

Inloopochtend Stomavereniging in de regioDe Stomavereniging organiseert ook bij u in de buurt activiteiten! Onze vrijwilligers in de regio organiseren diverse inloop- en lotgenotenbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn voor toekomstig stomadragers en mensen met een stoma. Zo kunt u in contact komen met andere stomadragers om ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten variëren van een inloopochtend of -middag, een themabijeenkomst, nieuwe leden bijeenkomst of een ledenbijeenkomst.

Activiteiten in uw regio

Wilt u  weten wat er bij u in de buurt wordt georganiseerd? Kijk in de agenda.

Regiobestuur

Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat in heel Nederland een gevarieerd aanbod aan activiteiten en bijeenkomsten wordt georganiseerd. De activiteiten in uw buurt worden, in samenwerking met de medewerkers van de Stomavereniging, gerund door vrijwilligers.

Elke regio kent een regionaal bestuur, dat tenminste uit drie leden bestaat. Het bestuur is gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van de taken in de regio op alle gebieden, als uitvoeringsorgaan voor de directie van de vereniging.

Hieronder zijn de namen van de regiovoorzitters opgenomen. Wilt u contact met hen opnemen? Klikt u dan op de naam:

Noord (Groningen, Friesland, Drenthe)
Laura Boer

Oost (Overijssel, Gelderland, de oostelijke kant van de Flevopolder en de gehele Noordoostpolder)
Rocco Manders

Noord-West (Noord-Holland, Utrecht en de westelijke kant van de Flevopolder, waaronder Lelystad en Almere)
Cor Damman

Zuid-West (Zuid-Holland, Zeeland)
Pierre Rorijs / Dirk Visser

Zuid (Noord-Brabant, Limburg)
Theo Thijssen

Let op: vanaf 1 januari 2019 is er een nieuwe regio-indeling.