Agenda

Hieronder vindt u in de agenda een overzicht van alle bijeenkomsten van de Stomavereniging. U kunt zoeken op maand, regio en het soort bijeenkomst.

Bij elke bijeenkomst staat de plaats en de tijd vermeld. Zijn de gegevens niet compleet? Stuur dan een bericht naar de regiovoorzitter van uw regio of neem contact op met het Landelijk bureau in Houten.

Het is ook mogelijk om op het kaartje hieronder te klikken, dan krijgt u de bijeenkomsten van die regio.

Evenement details:

• wo

Inloopspreekuur met een ervaringsdeskundige

10.00-12.00 uurToon Hermans Huis Tiel

Toon Hermans huis
    Lingedijk 58
    4002XL Tiel

Wilt u contact met een ervaringsdeskundige zonder een afspraak te hoeven maken?

Kom dan naar het inloopspreekuur georganiseerd door de Stomavereniging.
    Hier kunt u een persoonlijk gesprek hebben met een ervaringsdeskundige over bijvoorbeeld het leven met een stoma maar ook het bespreekbaar maken van uw problemen op het gebied van uw stoma.