Agenda

Hieronder vindt u in de agenda een overzicht van alle bijeenkomsten van de Stomavereniging. U kunt zoeken op maand, regio en het soort bijeenkomst.

Bij elke bijeenkomst staat de plaats en de tijd vermeld. Zijn de gegevens niet compleet? Stuur dan een bericht naar de regiovoorzitter van uw regio of neem contact op met het Landelijk bureau in Houten.

Het is ook mogelijk om op het kaartje hieronder te klikken, dan krijgt u de bijeenkomsten van die regio.

Evenement details:

• wo

CCUVN bijeenkomst IBD-café Utrecht

20.00 - 21.30 Kantien in Utrecht

Kantien
    Ravellaan 96
    3533 JT Utrecht

* IBD= de Engelse verzamelnaam waar de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa onder vallen

Informatie
    Heb je de diagnose Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa? Heb je vragen over hoe andere met bepaalde zaken omgaan? Wil je weten waar je informatie kan halen, of gewoon even een praatje maken? Op woensdagavond 23 januari 2019 organiseert het regioteam Utrecht van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland een IBD-café voor mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Tijdens deze avond kan je kennis maken met de CCUVN, vragen stellen of je verhaal doen. Onder het genot van een kopje koffie spreek je andere patiënten en kan je je ervaringen delen zonder te hoeven uitleggen wat je ziekte inhoudt.

Het spreekt voor zich dat er informatiemateriaal aanwezig is en dat je je wensen kan uitspreken over informatieve bijeenkomsten of thema-avonden in de regio.

Voor wie?
    De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis. Ook mensen met een stoma zijn van harte uitgenodigd. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Aanmelden
    Hoewel het voor deze avond niet verplicht is om je aan te melden, stellen wij het wel op prijs. Op deze manier kan er rekening worden gehouden met het aantal deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op drie manieren:

Wanneer je je e-mailadres op het aanmeldformulier invult, ontvang je een week voor aanvang van de bijeenkomst een bevestiging per mail.

Deze bijeenkomst is gratis. Denk aan eventuele reis- en parkeerkosten.