Agenda

Hieronder vindt u in de agenda een overzicht van alle bijeenkomsten van de Stomavereniging. U kunt zoeken op maand, regio en het soort bijeenkomst.

Bij elke bijeenkomst staat de plaats en de tijd vermeld. Zijn de gegevens niet compleet? Stuur dan een bericht naar de regiovoorzitter van uw regio of neem contact op met het Landelijk bureau in Houten.

Het is ook mogelijk om op het kaartje hieronder te klikken, dan krijgt u de bijeenkomsten van die regio.

Evenement details:

• do

Sauna Dag Arrangement

11.00 uurBron Apart Nuland

Ging u voorheen graag naar de sauna, maar voelt u zich nu wat ongemakkelijk? De Stomavereniging en Sauna Hotel Bron Apart bieden u de mogelijkheid om in besloten gezelschap (weer) kennis te maken met de sauna cultuur. Deel uw ervaring en beleef het pure saunagevoel samen met andere mensen met een stoma.

Geniet van een volledig verzorgde lunch en beleef de wereld van ontspanning. U kunt exclusief gebruik maken van het gehele complex. In het complex zijn o.a. een klein zwembad, bubbelbad, Finse droge sauna, infrarood sauna en Turkse stoomsauna aanwezig. Dit arrangement wordt begeleid door een vrijwilligster van de Stomavereniging.

Donderdag 14 november van 11.00 uur tot 17.00 uur

Deelnemers
    Maximaal 10 personen en vol = vol. Deze uitnodiging geldt uitsluitend voor mensen met een stoma.

Kosten
    Voor dit arrangement geldt een speciaal gereduceerd tarief van €40,00 per persoon. Dit is inclusief lunch, fruitplateau en plateau met zoete lekkernijen en onbeperkt koffie, thee en frisdrank. Daarnaast kunt u gebruik maken van slippers, badjas, handdoeken en luxe verzorgingsproducten.

Aanmelden
    U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Theo Thijssen: t.thijssen@stomavrijwilliger.nl of naar info@bronapart.nl.

Bron Apart
    Dorpstraat 5 G
    5391 AS Nuland

Kijk voor meer informatie op de website van Sauna Hotel Bron Apart: http://www.bronapart.nl/