Ervaring delen

Leven met een stoma betekent voor iedereen wat anders. Voor de één is het een nieuwe kans na een levensbedreigende ziekte. Voor de ander betekent het ‘leven met een stoma’: eindelijk verlost van jarenlange klachten. Maar het kan ook betekenen dat het leven is veranderd. In de eerste periode nadat de stoma is aangelegd, moet je wennen. Je lijft werkt anders. Verdriet en rouw worden afgewisseld met opluchting of afwijzing. Maar ook jaren na de aanleg van een stoma is de impact uw leven nog steeds merkbaar.

Help anderen en deel uw ervaring

De Stomavereniging is er om iedereen de ondersteunen: elkaar de helpende hand te reiken. Want van jouw ervaring kan een ander weer leren. Dit kunnen hele goede ervaringen zijn, maar ook bijzonder vervelende. De Stomavereniging wil alle ervaringen graag horen. Door het delen van al die ervaringen helpen we elkaar sterker te worden.

Vul hieronder uw gegevens in en deel uw ervaring (mag ook anoniem).

Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord.