Deel dit bericht

Introductie Hersubel Original stoma steunbandages

Al vele jaren waren de Fulcionel steunbandages een vaste waarde in het assortiment van Wellform Medical. De naam Fulcionel is enkele maanden geleden echter gewijzigd in Hersubel Original onder het label van Hersubel: first class Hernia Support Belts! Maar daar is het niet bij gebleven. Naast een volledig nieuwe naam, zijn er ook diverse innovaties doorgevoerd aan de reeds bestaande lijn steunbandages.

Hersubel Original

De Hersubel Original steunbandage biedt optimale en comfortabele ondersteuning aan de buik en parastomale hernia’s. Ook tijdens activiteiten en inspanningen. De steunbandage is beschikbaar in de kleuren beige, zwart en wit. Ook zijn de bandages verkrijgbaar in diverse verschillende maatvoeringen.

De volgende innovaties zijn doorgevoerd aan de Hersubel Original steunbandage:

  • Een bredere siliconenstrip voor optimaal draagcomfort;
  • De steunbandage is nog eenvoudiger te positioneren dankzij de verbeterde klittenbandsluiting en de reeds bestaande geïntegreerde handschoen, ook te gebruiken door mensen met een verminderde handfunctie;
  • Een zachte stof die sterke, maar optimale en comfortabele ondersteuning biedt.

Maatvoering

Voor alle beschikbare maten en meer informatie, zie website Wellform Medical.

Preventief gebruik Hersubel stoma steunbandage

Voor stomadragers met een parastomale hernia vallen de Hersubel stoma steunbandages in de vergoeding. Bij preventief gebruik is de aanschaf van een Hersubel stoma steunbandage echter voor eigen rekening. Op de website www.ostomixx.nl zijn de stoma steunbandages direct aan te schaffen. Uiteraard kunnen ook stomadragers met een parastomale hernia de banden bestellen, bijvoorbeeld wanneer een stomadrager meerdere banden per jaar wenst te gebruiken. Interesse om de bandage zelf aan te schaffen? Neem contact op met Wellform Medical en u ontvangt een introductiekorting. Telefoonnummer: 088 – 6670065 of kijk op www.wellform.nl.

Meer artikelen

42
Colo Midi Black Front
6 juli 2021

Welland introduceert compleet nieuwe 1-delige vlakke productlijn: AURUM PLUS

De afgelopen jaren is achter de schermen gewerkt aan een update van de huidige 1-delige vlakke...

Lees verder
0
Geen categorie
menu