In de buurt

De Stomavereniging organiseert ook bij jou in de buurt activiteiten! De Stomavereniging heeft 5 regio’s, verspreid over het hele land. Onze vrijwilligers in de regio organiseren diverse inloop- en themabijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn interessant als je al een stoma of pouch hebt, maar ook als je een stoma of pouch krijgt. Zo kun je in contact komen met andere (toekomstig) stoma- en pouchdragers om ervaringen uit te wisselen.

Agenda

Wil je weten welke bijeenkomsten bij jou in de buurt worden georganiseerd? Bekijk de agenda:

Regioteams

Elke regio kent een regioteam, dat tenminste uit 2 leden bestaat. Het regioteam is gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van de taken in de regio op alle gebieden. Wil je meer weten over de activiteiten in jouw regio? Of wil je misschien vrijwilliger worden in jouw regio? Klik op één van onderstaande regiopagina’s.