Deel dit bericht

Afscheid voorzitter Rein van der Leeuw

Op 1 januari is Rein van der Leeuw na 6 jaar afgetreden als voorzitter van de Stomavereniging. Dinsdagmiddag 7 januari jl. was er een feestelijke borrel ter ere van zijn afscheid. Met het vertrek van Rein neemt Sanne Blom het stokje over als voorzitter van de Stomavereniging.

Rein als voorzitter

Zes jaar geleden zei Rein van der Leeuw ‘ja’ tegen het voorzitterschap. De Stomavereniging kende Rein al van de Ledenraad. Rein kende de stomawereld uit eigen ervaring. En wat was de Stomavereniging blij met deze bestuurder-nieuwe-stijl. Rein bleek niet alleen een ervaren bestuurder en een doorgewinterde professional. Hij was én is ook een man met visie; een echte verbinder die gaat voor het resultaat. In zes jaar tijd heeft Rein de Stomavereniging naar een hoger plan getild. Onder zijn bezielende leiding bloeide de Stomavereniging op tot een professionele vereniging die pal voor haar leden staat.

Sanne Blom

Sanne Blom is bekend vanuit de Ledenraad. Zij zit nu al ruim 1,5 jaar in het verenigingsbestuur, waarvan het laatste halfjaar als vicevoorzitter. Sanne heeft sinds 2008 voor de tweede keer een stoma als gevolg van de ziekte van Crohn. Zij studeerde technische bedrijfskunde aan de universiteit van Twente. Zij heeft veel kennis van de (ziekenhuis)zorg, bedrijfskunde, (project)management, zorglogistiek, ICT, informatieveiligheid en datamanagement. Sanne is sinds anderhalf jaar manager Capaciteit en Logistiek bij het HagaZiekenhuis Den Haag. Sanne wil zich onder andere graag inzetten voor jongeren met een stoma of pouch: hoe kan de Stomavereniging er beter voor hen zijn?

Meer artikelen

bezoekdienst
1 augustus 2022

Heb of krijg jij een stoma of pouch? Meld je aan voor onze bezoekdienst

Als je sinds kort een stoma/pouch hebt of binnenkort krijgt, dan komt er veel op je af. De kans is...

Lees verder
0
Nieuws
Vrijwilligers gezocht! (1)
27 juli 2022

Vrijwilligers gezocht voor werkgroep Virtueel Kantoor

Wij zoeken vrijwilligers voor in de centrale werkgroep Virtueel Kantoor. Vier keer per jaar is er...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Facebookgroep StomaPARTNERS
26 juli 2022

Word jij moderator van onze Facebookgroep StomaPARTNERS?

Enkele maanden geleden hebben wij een besloten Facebookgroep opgericht, speciaal voor partners van...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu