Deel dit bericht

Meld je aan voor de Stomadag Leiden

Kom ook zaterdag 7 maart naar de Stomadag in Leiden! Tussen 10.00 en 15.00 uur ontmoet je andere stomadragers, hoor je de laatste ontwikkelingen over stomazorg & hulpmiddelen en kun je vragen stellen aan fabrikanten en leveranciers. De Stomadag is een aanrader voor iedereen met een stoma of pouch.

Ochtendprogramma – Hoe zorg je goed voor je huid?

Goed zorgen voor je huid, dát is het thema in 2020. Logisch, want we weten allemaal hoe belangrijk je huid is als je een stoma of pouch hebt. Nog beter: hoe belangrijk het is om een pijnlijke of ontstoken huid te voorkomen. Dus wat kun je wel of juist beter niet doen? Luister bij deze interactieve sessie naar actuele adviezen van stomaverpleegkundigen. En houd je mobiel bij de hand en stem ter plekke mee bij interessante stellingen!

Middagprogramma – Reizen, bekkenbodemspieren en meer

’s Middags stel je je eigen programma samen. In ronde 1 ben je welkom bij een sessie die speciaal gaat over jouw type stoma. In ronde 2 kun je kiezen uit verschillende thema’s, zoals reizen, bekkenbodemspieren en darmspoelen. Liever even ontspannen? Wandel over de stomamarkt en stel je vragen aan de standhouders.

We zien je graag in het LUMC in Leiden

De Stomadag vindt plaats in het LUMC in Leiden, Boerhaaveplein in gebouw 1. Het LUMC ligt op loopafstand van NS station Leiden en is bereikbaar via de A4, A12 en A44. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Meer artikelen

Stoma app
25 februari 2020

Wil jij meedenken over een nieuwe app voor stomadragers?

Het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) ontwikkelt een mobiele applicatie om mensen met een stoma...

Lees verder
Nieuws
belasting
18 februari 2020

Belasting: aftrek zorgkosten 2019

Leven met een stoma, pouch of ziekte brengt kosten met zich mee. Kosten voor medische zorg,...

Lees verder
Nieuws
Complicaties sww
18 februari 2020

Knelpuntenanalyse stoma hulpmiddelenzorg

In december 2019 vroegen we welke knelpunten worden ervaren in de stoma hulpmiddelenzorg. Maar...

Lees verder
Nieuws
menu