Deel dit bericht

Nieuwe directeur Stomavereniging

Per 10 februari 2020 start Jan Hobbelen als nieuwe directeur bij de Stomavereniging. Hij neemt het stokje over van Hans Sureveen die ruim 1 jaar interim directeur is geweest.

Jan Hobbelen

Jan Hobbelen kent de wereld van de gezondheidszorg goed. Hij heeft afgelopen jaren onder meer ruime ervaring opgedaan als directeur van twee organisaties (Belife & Fysergo), beiden dochterbedrijven van Arbo Unie BV. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het gezond en duurzaam inzetbaar houden van werknemers. Ook is hij als inkoopmanager bij één van de grote zorgverzekeraars verantwoordelijk geweest voor inkoop en beleid van diverse zorgsoorten. Zijn hart en passie liggen in het laten groeien en ontwikkelen van mensen en organisaties. Zeker als hij daarmee de gezondheid en zorg voor mensen kan verbeteren. Dit sluit naadloos aan bij de missie van de Stomavereniging waarbij we ons sterk maken om iedereen met een stoma een goede kwaliteit van leven te kunnen bieden.

Afscheid Hans Sureveen

Hans Sureveen heeft het bureau van de Stomavereniging afgelopen jaar met verve geleid. Onder zijn leiding is de samenwerking met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenverenigingen (NFK) geïntensiveerd. Zo is het landelijk bureau verhuisd naar Utrecht naar een gezamenlijke huisvesting met de andere kankerpatiëntenorganisaties. Ook zijn het vrijwilligersbeleid, formele stukken zoals de statuten, de huisstijl en de ledenwervingsstrategie herzien. Hiermee ligt er een vruchtbare bodem voor de nieuwe directeur om op verder te bouwen.

Receptie

Donderdag 27 februari is er tussen 16.00-18.00 uur een borrel bij ‘Down Under’ in Nieuwegein om afscheid te nemen van Hans Sureveen en tegelijkertijd ook kennis te maken met de nieuwe directeur Jan Hobbelen. U kunt zich hier aanmelden.

Meer artikelen

bezoekdienst
1 augustus 2022

Heb of krijg jij een stoma of pouch? Meld je aan voor onze bezoekdienst

Als je sinds kort een stoma/pouch hebt of binnenkort krijgt, dan komt er veel op je af. De kans is...

Lees verder
0
Nieuws
Vrijwilligers gezocht! (1)
27 juli 2022

Vrijwilligers gezocht voor werkgroep Virtueel Kantoor

Wij zoeken vrijwilligers voor in de centrale werkgroep Virtueel Kantoor. Vier keer per jaar is er...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Facebookgroep StomaPARTNERS
26 juli 2022

Word jij moderator van onze Facebookgroep StomaPARTNERS?

Enkele maanden geleden hebben wij een besloten Facebookgroep opgericht, speciaal voor partners van...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu