Deel dit bericht

Oproep SOFIT studie

Heeft u uw laatste behandeling tegen darmkanker (6 maanden – 2 jaar geleden) achter de rug? Voelt u zich (nog steeds) vermoeid? Als u beiden vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan hebben we uw hulp nodig.

Waarom hebben we uw hulp nodig?

Bij de Wageningen University (WUR) wordt wetenschappelijk onderzoek naar vermoeidheidsklachten onder ex-darmkankerpatiënten. Op basis van dit onderzoek, wordt er een leefstijl interventie ontwikkeld met het doel om vermoeidheidsklachten te verminderen. Om dit onderzoek zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, zijn wij geïnteresseerd in uw mening en ervaringen omtrent leefstijl na behandeling. Uw ervaring levert waardevolle informatie op voor de ontwikkeling van onze interventie.

Doe mee aan de SOFIT studie

Het onderzoek bestaat uit een groepsdiscussie van circa 1,5 uur met 3 andere deelnemers. Deze discussie zal online via Microsoft Teams plaatsvinden (dit zal van tevoren worden uitgelegd). Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en er zal een kleinigheidje (in de vorm van wat te drinken) naar u worden opgestuurd voor tijdens de online discussie.

Meedoen?

Stuur een email naar sofit.study@wur.nl of neem contact op met Nina Jager via 06-57739521 (doordeweeks bereikbaar tussen 13:00-17:00 uur). Vergeet niet om duidelijk uw naam, telefoonnummer en emailadres te vermelden.

Meer artikelen

bezoekdienst
1 augustus 2022

Heb of krijg jij een stoma of pouch? Meld je aan voor onze bezoekdienst

Als je sinds kort een stoma/pouch hebt of binnenkort krijgt, dan komt er veel op je af. De kans is...

Lees verder
0
Nieuws
Vrijwilligers gezocht! (1)
27 juli 2022

Vrijwilligers gezocht voor werkgroep Virtueel Kantoor

Wij zoeken vrijwilligers voor in de centrale werkgroep Virtueel Kantoor. Vier keer per jaar is er...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Facebookgroep StomaPARTNERS
26 juli 2022

Word jij moderator van onze Facebookgroep StomaPARTNERS?

Enkele maanden geleden hebben wij een besloten Facebookgroep opgericht, speciaal voor partners van...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu