Deel dit bericht

Sauna arrangement voor stomadragers

Ging je voorheen graag naar de sauna, maar voelt het nu wat ongemakkelijk? De Stomavereniging en Sauna Hotel Bron Apart bieden de mogelijkheid om in besloten gezelschap (weer) kennis te maken met de sauna cultuur. Deel je ervaring en beleef het pure saunagevoel samen met andere mensen met een stoma of pouch.

Sauna arrangement

Geniet van een volledig verzorgde lunch en beleef de wereld van ontspanning. Je kunt exclusief gebruik maken van het gehele complex. In het complex zijn o.a. een klein zwembad, bubbelbad, Finse droge sauna, infrarood sauna en Turkse stoomsauna aanwezig. Dit arrangement wordt begeleid door een vrijwilligster van de Stomavereniging.

Data en aanmelden

Kijk voor de data in onze agenda op de website. De eerstvolgende bijeenkomst is donderdag 14 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen. Vol = vol. Deze uitnodiging geldt uitsluitend voor mensen met een stoma of pouch. Je kunt je aanmelden door te mailen naar Theo Thijssen: t.thijssen@stomavrijwilliger.nl of naar info@bronapart.nl.

Kosten

Voor dit arrangement geldt een speciaal gereduceerd tarief van € 40,00 per persoon. Dit is inclusief lunch, fruitplateau en plateau met zoete lekkernijen en onbeperkt koffie, thee en frisdrank. Daarnaast kun je gebruik maken van slippers, badjas, handdoeken en luxe verzorgingsproducten.

Locatie

Bron Apart
Dorpstraat 5 G
5391 AS Nuland

Kijk voor meer informatie op de website van Sauna Hotel Bron Apart: http://www.bronapart.nl/

Meer artikelen

Stoma app
25 februari 2020

Wil jij meedenken over een nieuwe app voor stomadragers?

Het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) ontwikkelt een mobiele applicatie om mensen met een stoma...

Lees verder
Nieuws
belasting
18 februari 2020

Belasting: aftrek zorgkosten 2019

Leven met een stoma, pouch of ziekte brengt kosten met zich mee. Kosten voor medische zorg,...

Lees verder
Nieuws
Complicaties sww
18 februari 2020

Knelpuntenanalyse stoma hulpmiddelenzorg

In december 2019 vroegen we welke knelpunten worden ervaren in de stoma hulpmiddelenzorg. Maar...

Lees verder
Nieuws
menu