Deel dit bericht

U bent tevreden met de Stomavereniging!

Hoe tevreden bent u met de dienstverlening en de activiteiten van de Stomavereniging? Dat was de vraag die Levenmetkanker (vertegenwoordiger van diverse kankerpatiëntenverenigingen) namens de stomavereniging stelde in de ledenraadpleging eind 2014. U heeft massaal de vragenlijst ingevuld: er kwamen ruim 1200 enquêtes terug; meer dan bij vorige ledenraadplegingen in 2011 en 2012. En nog mooier, u bent heel tevreden, want uw algemene waardering is gestegen naar een 8 (dit was een 7,9).

Informatie

Informatie vinden is voor 78 procent van de respondenten de belangrijkste reden om lid te worden van de stomavereniging. Die informatie haalt u uit verschillende bronnen. Zo bezoekt 62 procent van de respondenten onze Stomadagen (voorheen Landelijke dagen). En ook inloopochtenden en –middagen en themabijeenkomsten worden door de helft van de deelnemers bezocht en goed beoordeeld. Vooruitgang wordt goed gelezen door 94 procent van de respondenten en u geeft het magazine gemiddeld een 8. Ook de digitale nieuwsbrief is populair bij driekwart van de deelnemers aan de ledenraadpleging. Deze nieuwsbrief scoort een eveneens een 8. Dezelfde score wordt aan de website gegeven. Brochures vindt u begrijpelijk, interessant en bruikbaar. Facebook en Twitter zijn minder populaire informatiebronnen. Slechts 6 procent zoekt informatie via deze kanalen.

Dienstverlening

Tot slot bent u ook over de dienstverlening van de stomavereniging goed te spreken. Wij krijgen wederom een 8 voor klantvriendelijkheid als u contact met ons opneemt. Al met al zijn wij heel blij dat u zo tevreden bent. Naast deze mooie uitslag gaf u ook zeer nuttige feedback voor verbeterpunten. Daarvoor onze dank, want alleen als wij weten wat er bij u leeft, kunnen wij onze dienstverlening daarop aanpassen.

Het volledige rapport lezen? Klik hier Tevredenheidsonderzoek Stomavereniging

Meer artikelen

Peggy Hesseling
13 oktober 2021

‘Ik ga in de overlevingsstand’

Peggy Hesseling (37), vrijwilliger bij StomaJong, besteedt haar beperkte energie bewust. ‘Ik...

Lees verder
9
InstagramNieuwsVooruitgang
vacature
11 oktober 2021

Gezocht: Belangenbehartiger (28 uur per week)

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarbinnen je op een breed en divers terrein opereert?...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Wereld Stomadag 2021
22 september 2021

Wereld Stomadag 2021: doe je ook mee aan onze online actie?

Op zaterdag 2 oktober a.s. is het Wereld Stomadag. Deze dag kunnen we natuurlijk niet ongemerkt...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu