Deel dit bericht

Wil jij meedenken over een kamp voor jongeren?

Ben jij jonger dan 40 jaar? Of ben jij ouder van een kind die kampt met een chronische aandoening? Wil jij meedenken over een kamp speciaal voor kinderen en/of jongeren? Bijvoorbeeld voor jongeren die kampen met een chronische aandoening of die een stoma of pouch hebben? Vul deze vragenlijst in.

Outward Bound Nederland wil samen met de Stomavereniging onderzoeken of we een leuk, actief en inspirerend kamp voor jongeren kunnen organiseren. Outward Bound is een educatieve organisatie die uitdagende outdoor activiteiten inzet om het karakter en de weerbaarheid van jonge mensen te versterken.

SeriousFun Kamp

Outward Bound Nederland werkt samen met SeriousFun uit de Verenigde Staten. SeriousFun is een (door Paul Newman opgezette) non-profit organisatie die al meer dan 30 jaar zomerkampen aanbiedt voor jongeren met verschillende aandoeningen en ziekten.

Tijdens het kamp zijn ervaren begeleiders, een arts en een verpleegkundige aanwezig en zijn er voldoende toiletten en douches. Vanzelfsprekend hebben we een coronaprotocol, indien er voor Corona nog bepaalde voorwaarden gelden.

Vul de vragenlijst in

Met deze enquête willen we graag inventariseren of er behoefte is aan een SeriousFun kamp en aan welke randvoorwaarden het kamp moet voldoen. De vragenlijst bestaat uit 15 vragen en duurt ongeveer 6 minuten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Zowel ouders als kinderen kunnen deze vragenlijst invullen. Doe je mee? Klik op deze link of kopieer deze link in je internetbrowser: https://nl.surveymonkey.com/r/seriousfunkamp. De vragenlijst staat open tot 25 juli 2021.

Meer artikelen

IryPump
19 oktober 2021

B. Braun stopt met productie van artikelen voor stoma-irrigatie

Fabrikant B.Braun Medical heeft besloten te stoppen met het produceren van artikelen voor...

Lees verder
9
InstagramNieuws
typing-2558213_1920
19 oktober 2021

Gezocht: 2 enthousiaste bestuursleden

Draag jij de Stomavereniging een warm hart toe? En ben je gepassioneerd om de zorg en kwaliteit...

Lees verder
0
Nieuws
Peggy Hesseling
13 oktober 2021

‘Ik ga in de overlevingsstand’

Peggy Hesseling (37), vrijwilliger bij StomaJong, besteedt haar beperkte energie bewust. ‘Ik...

Lees verder
9
InstagramNieuwsVooruitgang
menu