Deel dit bericht

Wil jij meedenken over een kamp voor jongeren?

Ben jij jonger dan 40 jaar? Of ben jij ouder van een kind die kampt met een chronische aandoening? Wil jij meedenken over een kamp speciaal voor kinderen en/of jongeren? Bijvoorbeeld voor jongeren die kampen met een chronische aandoening of die een stoma of pouch hebben? Vul deze vragenlijst in.

Outward Bound Nederland wil samen met de Stomavereniging onderzoeken of we een leuk, actief en inspirerend kamp voor jongeren kunnen organiseren. Outward Bound is een educatieve organisatie die uitdagende outdoor activiteiten inzet om het karakter en de weerbaarheid van jonge mensen te versterken.

SeriousFun Kamp

Outward Bound Nederland werkt samen met SeriousFun uit de Verenigde Staten. SeriousFun is een (door Paul Newman opgezette) non-profit organisatie die al meer dan 30 jaar zomerkampen aanbiedt voor jongeren met verschillende aandoeningen en ziekten.

Tijdens het kamp zijn ervaren begeleiders, een arts en een verpleegkundige aanwezig en zijn er voldoende toiletten en douches. Vanzelfsprekend hebben we een coronaprotocol, indien er voor Corona nog bepaalde voorwaarden gelden.

Vul de vragenlijst in

Met deze enquête willen we graag inventariseren of er behoefte is aan een SeriousFun kamp en aan welke randvoorwaarden het kamp moet voldoen. De vragenlijst bestaat uit 15 vragen en duurt ongeveer 6 minuten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Zowel ouders als kinderen kunnen deze vragenlijst invullen. Doe je mee? Klik op deze link of kopieer deze link in je internetbrowser: https://nl.surveymonkey.com/r/seriousfunkamp. De vragenlijst staat open tot 25 juli 2021.

Meer artikelen

bezoekdienst
1 augustus 2022

Heb of krijg jij een stoma of pouch? Meld je aan voor onze bezoekdienst

Als je sinds kort een stoma/pouch hebt of binnenkort krijgt, dan komt er veel op je af. De kans is...

Lees verder
0
Nieuws
Vrijwilligers gezocht! (1)
27 juli 2022

Vrijwilligers gezocht voor werkgroep Virtueel Kantoor

Wij zoeken vrijwilligers voor in de centrale werkgroep Virtueel Kantoor. Vier keer per jaar is er...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Facebookgroep StomaPARTNERS
26 juli 2022

Word jij moderator van onze Facebookgroep StomaPARTNERS?

Enkele maanden geleden hebben wij een besloten Facebookgroep opgericht, speciaal voor partners van...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu