Deel dit bericht

Zomerkampen voor jongeren met een stoma

Wie ben je, en waar ligt jouw kracht? Wat heb je nodig om je goed te voelen in het leven en hoe zorg je daarvoor? Dat zijn vragen die aan de orde komen tijdens twee avontuurlijke kampen voor tieners en jongeren, die de Stomavereniging organi­seert samen met organisatie Outward Bound. Het doel: een leuke tijd hebben én je veerkracht vergroten!

Het gaat om het Outward Bound StomaTEENS kamp (12 t/m 17 jaar) en het Outward Bound StomaJONG weekend (18 t/m 40 jaar). Het doel van beide kampen is om te werken aan zelf­ontplooiing, zelfver­trouwen en weerbaarheid. Tij­dens avontuurlijke outdooractiviteiten krijg je als deelnemer handvatten om je leven op te pakken en daar regie over te nemen. Natuurlijk ontbreken plezier en een gezellig kampvuur niet! De kampen worden bege­leid door getrainde professionals.

Het StomaJONG weekend vindt plaats van 20 t/m 22 mei 2022, en het StomaTEENS kamp van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli 2022. Beide vinden plaats in een luxe groepsaccommodatie in Burgh-Haamstede (Zeeland).

We werken nog aan de precieze invulling, maar heb je interesse? Dan kun je je alvast vrijblijvend aanmelden door te mailen naar info@stomavereniging.nl o.v.v. ‘StomaTEENS kamp’ of ‘StomaJONG weekend’. Goed om te weten: voor beide kampen wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Meer artikelen

bezoekdienst
1 augustus 2022

Heb of krijg jij een stoma of pouch? Meld je aan voor onze bezoekdienst

Als je sinds kort een stoma/pouch hebt of binnenkort krijgt, dan komt er veel op je af. De kans is...

Lees verder
0
Nieuws
Vrijwilligers gezocht! (1)
27 juli 2022

Vrijwilligers gezocht voor werkgroep Virtueel Kantoor

Wij zoeken vrijwilligers voor in de centrale werkgroep Virtueel Kantoor. Vier keer per jaar is er...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Facebookgroep StomaPARTNERS
26 juli 2022

Word jij moderator van onze Facebookgroep StomaPARTNERS?

Enkele maanden geleden hebben wij een besloten Facebookgroep opgericht, speciaal voor partners van...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu