Lidmaatschap opzeggen

Jammer dat u het lidmaatschap wilt opzeggen. Voor alle stomadragers is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen lid zijn van de Stomavereniging. Hoe meer leden, hoe beter we namens onze achterban kunnen spreken.

Direct opzeggen

Wilt u toch opzeggen? Dit kan door e-mail te sturen naar info@stomavereniging.nl o.v.v. ‘opzeggen lidmaatschap’. Of stuur een brief naar:

Stomavereniging
Randhoeve 221
3995 GA Houten

In de brief of e-mail graag vermelden:

• Naam, adres en telefoonnumer (van uzelf of degene voor wie u gemachtigd bent om het lidmaatschap te beëindigen)
  • Datum van beëindiging lidmaatschap
  • Reden van opzegging

De Stomavereniging heeft continu oog voor kwaliteitsverbetering van haar dienstverlening. Daarom willen we graag van u vernemen of de reden te maken heeft met het werk van de Stomavereniging.

Adres wijzigen

Wilt u alleen een adreswijziging doorgeven? Dit kan door een e-mail te sturen naar info@stomavereniging.nl o.v.v. ‘adreswijziging’. Of bel naar 030-634 3910.

Per e-mail of telefonisch graag de volgende gegevens doorgeven:

• Achternaam
  • Oude adres