Word lid of doneer
Word lid of doneer

Evenement

Online

Heb je vragen over irrigeren?

Online bijeenkomst - , 19.00 tot 20.00 uur

Op woensdag 21 februari 2024 van 19.00 tot 20.00 uur organiseert de Stomavereniging een chatsessie met stomaverpleegkundige Ronald Brienen. Tijdens deze chatsessie kun je eenvoudig al je vragen stellen via een één-op-één chatgesprek met Ronald via onze website. Zet de datum dus gauw in je agenda!

Heb je een vraag over irrigeren?

Heb je een vraag over irrigeren? En vind je het fijn als een stomaverpleegkundige even meedenkt met jouw situatie? Ronald Brienen beantwoordt al je vragen! Ronald is werkzaam als stomaverpleegkundige bij Mediq. Dit is een medisch speciaalzaak. Ronald is BIG-geregistreerd, dat betekent dat hij opgeleid is tot stomaverpleegkundige en bevoegd is om antwoord te geven op jouw vraag.

Let op! Ben jij nog onder behandeling van een stomaverpleegkundige in het ziekenhuis? Dan is het advies van hem/haar leidend in de keuze van welke materialen en hulpmiddelen je voorgeschreven krijgt. De chatsessie is bedoeld voor korte en relatieve eenvoudige vragen, waarmee jij zelf weer verder kunt. Indien je vraag te moeilijk is of als Ronald geen passend antwoord heeft op je vraag, dan denkt hij met je mee waar je dan het beste terecht kan voor advies of meer informatie.

Wil je weten hoe de chatsessie werkt? Zie uitleg in dit nieuwsbericht

  • Deel dit evenement via

Eerstvolgende bijeenkomsten