Deel dit bericht

Nieuw: Facebookgroep voor partners van stomadragers

Ben jij partner van iemand met een stoma of pouch? Ook dan kun je behoefte hebben aan (online) lotgenotencontact. En we hebben goed nieuws: dat kan nu in onze gloednieuwe Facebookgroep StomaPARTNERS. Hier kun je vragen stellen, je verhaal delen en een luisterend oor vinden.

Hoe ondersteun jij je partner die een stoma of pouch heeft? Praten jullie er vaak over, of juist niet? En help jij wel eens bij de verzorging van zijn/haar stoma, of doet je partner dat liever zelf? Lukt het jou/jullie om de stoma te accepteren? Dit zijn allemaal onderwerpen die je kunt bespreken in de Facebookgroep StomaPARTNERS.

Facebookgroep StomaPARTNERS

Goed om te weten: de groep is privé, dat betekent dat de inhoud alleen zichtbaar is voor leden en dat andere mensen niet zomaar zien dat jij lid bent van de groep. De groep wordt beheerd door een vrijwilliger, die zelf jarenlang een partner met een stoma heeft gehad. Ook kijkt een medewerker van het landelijk bureau van de Stomavereniging mee.

Ben jij partner van een stoma- of pouchdrager en wil je ervaringen uitwisselen met andere partners? Meld je dan aan voor de Facebookgroep StomaPARTNERS. Let op: bij je aanmelding dien je drie lidmaatschapsvragen te beantwoorden en akkoord te gaan met de spelregels, anders kunnen wij je niet toelaten in de groep. De groep is uitsluitend bedoeld voor partners. Draag jij (of jouw kind) zelf een stoma of pouch, dan ben je welkom in een van onze andere Facebookgroepen.

Meer artikelen

Sam Schröder gaat voor goud (Facebook-bericht (Liggend)) (1024 x 683 px)
5 juni 2023

Sam Schröder gaat voor goud op Roland Garros

Sam Schröder (23 jaar oud) is ex-darmkankerpatiënt en heeft al vele sportieve prestaties op zijn...

Lees verder
9
InstagramNieuws
Een nieuwe maand, een nieuwe volle agenda
31 mei 2023

Een nieuwe maand, een nieuwe volle agenda

Een nieuwe maand, een nieuwe agenda vol met online bijeenkomsten, activiteiten en inloopochtenden....

Lees verder
9
InstagramNieuws
Stel al je vakantievragen tijdens de chatsessie met stomaverpleegkundigen Ronald
30 mei 2023

Stel al je vragen over lekkages in de chatsessie met stomaverpleegkundige Ronald

Op woensdag 12 juli 2023 van 19.00 tot 20.00 uur organiseert de Stomavereniging een chatsessie met...

Lees verder
9
InstagramNieuws
menu