Wil je graag zelfverzekerder en veerkrachtig in het leven staan? Sterk met Stoma helpt je hierbij. Dit is een uniek online veerkrachtprogramma. Het programma is gratis en je kunt er op elk gewenst moment mee starten.

Coachingsessies starten in het nieuwe jaar

Je kunt er ook voor kiezen om dit programma in combinatie te doen met coachingsessies. In 13 weken leer je hoe je jouw veerkracht vergroot. Jouw coach helpt je om de nieuwe inzichten in de praktijk te brengen. Want ook met een stoma kun je fit blijven en je leven leiden zoals jíj dat wilt. In 2024 gaan we start met de coachingsessies. Geef je daarom nu op!

Geheel of gedeeltelijk vergoed

Wist je dat de Sterk met Stoma-coaching door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt vergoed? Zo vergoeden onder meer a.s.r, VGZ, CZ, Menzis en Zilveren Kruis de coaching vanaf 50 euro tot volledig. Dit is afhankelijk van je aanvullende verzekering, van waaruit preventieve gezondheidscursussen en cursussen van patiëntenverenigingen (zoals Sterk met Stoma-coaching) worden vergoed. Wil je zeker weten of en hoeveel er precies wordt vergoed, neem dan contact op met je verzekeraar. Je hebt tot 31 december om over te stappen naar een andere zorgverzekering.

Meld je nu aan!

Meer informatie over Sterk met Stoma en het aanmeldformulier vind je hier.

Tags:
  • Deel dit bericht via