Word lid

Word lid van de Stomavereniging! De Stomavereniging is dé plek waar je ervaringen over leven met een stoma met anderen kunt delen. Het lidmaatschap is het eerste jaar gratis, daarna betaal je €25,- per jaar.

De voordelen op een rij

• Gratis toegang tot actuele en zorgvuldige informatie
  • Je ontvangt 4 keer per jaar ons magazine Vooruitgang
  • Je ontvangt 12 keer per jaar onze nieuwsbrief
  • Je wordt als eerste uitgenodigd voor onze gratis events (Stomadagen en bijeenkomsten)
  • Ontmoet anderen die hetzelfde doormaken als jij
  • Meldpunt Stomamateriaal: Meld gratis je klacht of vraag over stomamateriaal.
  • Samen staan we sterker – wij lobby-en voor jouw belang

Let op: Wist je dat sommige zorgverzekeraars (een deel) van het lidmaatschap vergoeden? Op Independer vindt je een overzicht.

Word lid

Let op: heb je geen e-mailadres? Meld je dan aan via de telefoon 030-634 3910

Aanhef
DhrMevr

Kanker aan de dikke darm/endeldarmColitis UlcerosaZiekte van CrohnSpina BifidaZiekte van HirschsprungDiverticulitisIncontinentieNiet behandelbare obstipatieAnusatresieInterstitiële CystitisAnders, namelijk:

Ja, ik maak gebruik van dubbellidmaatschap
Ja, ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden doorgegeven aan een andere patiëntvereniging.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord.