Deel deze pagina

Nadenken over nalaten

Nalaten. Het is geen onderwerp waar we dagelijks over praten. Alsof een nalatenschap niet belangrijk is. Voor jezelf, als laatste wens. Maar ook voor mensen die niet automatisch van je erven. Of voor de Stomavereniging. Voor ons kan jouw nalatenschap veel verschil maken.

Nog beter helpen

Wij willen onze leden namelijk dolgraag nog beter kunnen helpen. Nu en straks. De Stomavereniging wil goede voorlichting over het leven met een stoma of pouch blijven geven. Ervoor blijven zorgen dat mensen met een stoma of pouch makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. En uiteraard de belangen van mensen met een stoma of pouch goed blijven behartigen.

Iedere vorm van steun is daarbij welkom. Ook uit nalatenschappen. Wil je daarom eens nadenken over het opnemen van de Stomavereniging in het testament?

Vraag de brochure aan

We hebben een handige brochure over nalaten gemaakt. Daarin nemen we stapsgewijs met je door hoe dat gaat, een testament opstellen en er een vereniging als de onze in opnemen. Mogen we je de brochure toe sturen? Stuur ons een e-mail en wij zorgen dat je de brochure over nalaten krijgt. Vermeld in de e-mail jouw naam, adres en telefoonnummer. Uiteraard kunnen wij u ook bellen om de mogelijkheden over nalaten met je door te nemen. Geef dit aan in je mail en wij bellen je snel.

ANBI status

De Stomavereniging heeft een ANBI-status. Dit betekent dat de organisatie geen erfbelasting (het vroegere successierecht) hoeft te betalen over giften, erfstellingen en legaten. Alles wat je nalaat aan de Stomavereniging komt direct ten goede van onze werkzaamheden. Wil je dat we met het bedrag dat je voor ons reserveert iets speciaals doen? Dat kun je ook opnemen in je nalatenschap.

menu