Veerkrachtig omgaan met nieuwe uitdagingen

Wanneer je een stoma krijgt, ziet je leven er ineens heel anders uit. Misschien ben je onzeker, over je lijf en wat het nog kan. Of kijk je op tegen de toekomst. Je zal je moeten aanpassen om je leven te kunnen leven zoals jij dat gewend bent – én wil blijven doen! Hiervoor heb je een sterke mindset nodig.

Meer veerkracht, vrijer leven

Het online programma Sterk met Stoma motiveert je om vooruit te kijken én helpt je veerkrachtiger te worden, zodat je nog beter om kan gaan met nieuwe uitdagingen. Deelname aan Sterk met Stoma is gratis. Wil je meedoen? Meld je hiernaast dan aan voor het programma en je kunt meteen aan de slag.

Eerst meer lezen over het programma? Download dan alle informatie op een A4tje! Sterk met Stoma is een initiatief van de Stomavereniging in samenwerking met Coloplast.

Persoonlijke coaching

Ben je verzekerd bij a.s.r.? Dan krijg je als stomadrager vooraf aan het programma een persoonlijk intakegesprek en zes coachingmomenten vergoed. In 13 weken leer je hoe je jouw veerkracht vergroot. Jouw coach helpt je om de nieuwe inzichten in de praktijk te brengen. Daarnaast krijg je een lidmaatschap van de Stomavereniging cadeau t.w.v. 35 euro per jaar. Zo krijg jij een extra compleet pakket om (mentaal) veerkrachtiger te worden in jouw nieuwe leven met een stoma.

Ben je aanvullend verzekerd bij a.s.r. en wil je je aanmelden voor de persoonlijke coaching bij Sterk met Stoma? Mail dan je naam en e-mailadres naar:

Ben je niet aanvullend verzekerd bij a.s.r. of ergens anders verzekerd? Dan kost de persoonlijke coaching bij Sterk met Stoma €360,-.

    Meld je aan voor Sterk met Stoma.

    Ben je lid van de Stomavereniging?

    Routebeschrijving

    menu