Stomadag

Stand van de Stomavereniging met vrijwilligersDe Stomavereniging organiseert 3 keer per jaar een Stomadag. Dit zijn grote evenementen voor stomadragers, partners en naasten. Elke keer is er een gevarieerd programma met diverse workshops, en een informatiemarkt met stands van medisch leveranciers en fabrikanten.

Stomadag 2019

In 2019 worden weer 3 Stomadagen georganiseerd. Noteer de data alvast in je agenda. 

  • 9 maart 2019: LUMC Leiden
  • 1 juni 2019: Van der Valk Assen
  • 9 november 2019: TU/e Eindhoven

Aanmelden 

De zaal is vanaf 10.00 uur geopend en om 10.30 uur begint het ochtendprogramma. Het middagprogramma eindig om 16.00 uur. Locatie: Van der Valk Assen. Bekijk hier de uitnodiging. Je kunt je aanmelden tot zaterdag 18 mei.

Aanmelden voor de Stomadag

Of plak deze link in je internetbrowser: https://www.formdesk.com/nederlandsestomavereniging2/Assen_2019 

Meeting Point 

Wil je niet alleen, maar samen de Stomadag ervaren? Kom naar het Meeting Point ne praat met andere stoma- of pouchdragers. Deel jullie ervaringen en ga samen naar de workshops. We verzamelen tussen 10.00-10.30 uur onderaan de trap in het souterrain. 

Mini-symposium Darmkanker 

De Werkgroep Darmkanker zet zich in voor alle mensen die darmkanker hebben (gehad). Speciaal hiervoor organiseren zij een mini-symposium met het thema ‘Darmkanker, wat betekent goede zorg voor jou?’. Er zijn sprekers die diverse onderwerpen behandelen zoals: 

  • Samen beslissen over de behandeling van kanker: hoe doe je dat?
  • Inzicht en vertrouwen
  • Orgaansparende behandeling van endeldarmkanker
  • Rol van verpleegkundig specialist binnen het behandelteam bij darmkanker
  • Interventie radiologie, opereren zonder snijden

Aanmelden voor het mini-symposium

Verhinderd?

Helaas gebeurt het steeds vaker dat mensen niet komen zonder af te zeggen. Heb je je aangemeld en ben je verhinderd? Meld je dan minstens 48 uur van tevoren af door een e-mail te sturen naar info@stomavereniging.nl. Wanneer je niet tijdig hebt afgezegd zijn wij genoodzaakt €25,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten voor lunch en organisatie van de Stomadag.

Lees meer over:

stomadag