Stomadag

Stand van de Stomavereniging met vrijwilligersDe Stomavereniging organiseert 3 keer per jaar een Stomadag. Dit zijn grote evenementen voor stomadragers, partners en naasten. Elke keer is er een gevarieerd programma met diverse workshops, en een informatiemarkt met stands van medisch leveranciers en fabrikanten.

Stomadag 2018

In 2018 worden weer 3 Stomadagen georganiseerd. Noteer de data alvast in uw agenda. Op het moment dat u zich in kunt schrijven, vindt u hier de link naar het inschrijfformulier.

  • 10 maart 2018: LUMC Leiden
  • 2 juni 2018: Van der Valk Assen
  • 3 november 2018: TU/e Eindhoven

Aanmelden 

De zaal is vanaf 10.00 uur geopend en om 10.30 uur begint het ochtendprogramma. Het middagprogramma eindig om 16.00 uur. Locatie: Auditorium TU/e Eindhoven. Hier vindt u de PDF van de uitnodiging.

Aanmelden voor de Stomadag

StomaJONG Themalunch

Ben jij jonger dan 40? Kom naar onze StomaJONG themalunch. Aan de hand van een interactief tafelspel bespreken we issues over vriendschap en gevoelens van eenzaamheid. Hoe lossen anderen dat op? Wat vertel je wel en niet? Baal jij er ook zo van als je afspraken op het laatste moment moet afbellen? Hoe laat je je vriendschappen niet verwateren door je vermoeidheid? Hoe maak je nieuwe vriendschappen ondanks je ziekte? En hoe verwerk je vriendschappen die je door je ziekte bent verloren? Je kunt je aanmelden door de lunch aan te vinken onderaan het formulier.

Aanmelden voor de StomaJONG Meeting

Verhinderd?

Helaas gebeurt het steeds vaker dat mensen niet komen zonder af te zeggen. Heeft u zich aangemeld en bent u verhinderd? Meld u dan minstens 48 uur van tevoren af door een e-mail te sturen naar info@stomavereniging.nl. Als u niet tijdig heeft afgezegd, zijn wij genoodzaakt om € 25,- aan u in rekening te brengen. Dit om gemaakte kosten voor de organisatie van de Stomadag te compenseren.

Stomadagen 2019

Het klinkt nog ver weg, maar de data voor de Stomadagen 2019 zijn ook al bekend. Noteer vast in uw agenda:

  • 9 maart 2019: LUMC Leiden
  • 1 juni 2019: Van der Valk Assen
  • 9 november 2019: TU/e Eindhoven

Lees meer over:

stomadag