StomaJONG

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar oud? En heb je of krijg je een stoma of pouch? Dan is StomaJONG er voor jou! Ben jij ook benieuwd hoe andere leeftijdsgenoten ermee omgaan? Hoe zij op vakantie gaan, daten, solliciteren of hun studie weer oppakken? Of ben jij die lekkages meer dan zat? Meld je dan aan voor StomaJONG! Dat kan door een berichtje te sturen naar mijnervaring@stomavereniging.nl o.v.v. ‘StomaJONG’.

Aanmelden?

Wil je samen met ruim 200 andere jonge stomadragers lid worden van de geheime StomaJONG Facebook groep? Meld je dan vandaag nog aan via de Facebookpagina van de Stomavereniging en laat daar een privébericht achter. Vermeld in het bericht van welke Facebookgroep je lid wilt worden, je leeftijd en het e-mailadres waarmee je inlogt op Facebook.

Je krijgt dan per e-mail een uitnodiging van de StomaJONG waarmee je toegang krijgt tot de geheime StomaJONG Facebookpagina. Het is geheim en afgesloten voor al je andere Facebookvrienden, zodat zij niet kunnen zien dat jij lid bent.

StomaJONG