Deel deze pagina

Facebookgroepen

De Stomavereniging heeft diverse geheime Facebookgroepen. Op deze groepen kun je in contact komen met andere mensen met een stoma of pouch om ervaringen te delen en elkaar vragen te stellen. Geheim betekent dat het voor andere Facebookgebruikers niet zichtbaar is dat je lid bent van deze Facebookgroep. Er zijn nu drie Facebookgroepen: StomaJONG, Stoma40+ en StomaKIDS.

StomaJONG

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar oud? En heb je of krijg je een stoma of pouch? Dan is StomaJONG er voor jou! Ben jij ook benieuwd hoe andere leeftijdsgenoten ermee omgaan? Hoe zij op vakantie gaan, daten, solliciteren of hun studie weer oppakken? Of ben jij die lekkages meer dan zat? Meld je dan via de Facebookpagina van de Stomavereniging aan voor StomaJONG!

Stoma40+

Deze Facebookgroep is speciaal voor mensen met een stoma of pouch die ouder zijn dan 40 jaar. Hoe vind jij balans in je leven nu je (al een poosje) een stoma hebt? Hoe pakken anderen dat aan met werk? Of wil je graag weten hoe anderen omgaan met vermoeidheid? Of ben je benieuwd naar handige voedingstips of tips bij het sporten? Meld je dan aan via de Facebookpagina van de Stomavereniging voor Stoma40+.

StomaKIDS

Dit is een speciale Facebookgroep voor ouders van kinderen met een stoma of pouch (kinderen van 0 tot 18 jaar). Ook als je verwacht dat je kind een stoma of pouch gaat krijgen, ben je van harte welkom. Kom via deze groep in contact met andere ouders en deel je ervaring en vragen.

Aanmelden Facebookgroepen

Meld je aan voor een Facebookgroep via de algemene Facebookpagina van de Stomavereniging. Stuur een privé bericht: klik op ‘chatbericht sturen’ (zie ook afbeelding hieronder). Vermeld in het bericht van welke groep je lid wilt worden (StomaJONG, Stoma40+ of StomaKIDS) en hoe oud je bent. Zodra je bent toegevoegd, ontvang je een aanmeldlink en heb je toegang tot de Facebookgroep.

menu